BHV Herhaling

Een goed opgeleide BHV-er kan in crisissituaties levens redden en schade beperken. Op zoek naar een training BHV Opleiding of BHV herhaling?

De opleiding is bedoeld voor diegene die nog niet eerder een BHV opleiding hebben gevolgd en bestaat uit het onderdeel Levensreddende handelingen en Brand, Ontruiming en Communicatie. De opleiding volgt u in 1 dag met vooraf e-learning die u thuis doorloopt.

In de herhalingstraining worden kennis en vaardigheden uit de Opleiding BHV opgefrist. Hiermee verlengt u na het afronden van de cursus uw BHV-certificaat. De herhaling volgt u in 1 dag.

De BHV trainingen worden verzorgd door ervaren professionals die enthousiast hun kennis en kunde delen. Zo weet uw BHV-er bij calamiteiten het hoofd koel te houden en daadkracht te combineren met deskundigheid. Natuurlijk kunnen de uren meetellen voor de Code 95.

Wat is BHV Cursus?

BHV staat voor Basis Hulp Verlening. Maar … wat houdt dit in? De BHV-cursus is dé cursus wanneer het gaat om het waarborgen van veiligheid binnen uw bedrijf.

Waarom de cursus BHV?

Als bedrijf zijnde bent u vanuit de wet verplicht om een BHV’er aan te stellen. De BHV’er zorgt voor een veilige omgeving binnen uw organisatie. Deze persoon weet hoe te handelen tijdens een noodsituatie om u en andere aanwezigen tijdig in veiligheid te kunnen brengen.

Wanneer u een Opleiding BHV-cursus gevolgd hebt en door onze ervaren instructeurs als bekwaam bent aangemerkt krijgt u een BHV-certificaat en een pasje. Deze documenten geven aan dat u in staat bent in geval van calamiteit adequaat en volgens de richtlijnen te handelen. Zowel het pasje als het certificaat hebben een geldigheid van één jaar. Daarna dient de BHV’er een herhalingscursus te volgen. Dit is van belang omdat BHV’ers relatief weinig in actie komen, waardoor de kennis en kunde dreigt te vervagen.

Tijdens de lesdag neemt de instructeur de lesstof met u door. Dit gebeurt op een interactieve manier waarbij er voldoende ruimte is om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. De lesdag wordt opgedeeld in een EHBO, Levensreddend handelen en een brandveiligheid gedeelte. Gedurende de dag krijgt u de kans uw bekwaamheid aan de instructeur te laten zien.

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

Boeiende en aangename lesdag voor al onze werknemers en ook nog met allemaal goede resultaten, dat kan je aan VCAin1dag wel overlaten! Ook de (administratieve) follow-up is uitstekend, zeker een aanrader!

Verhagen Leiden

Onze enthousiaste fanclub