BHV cursus Breda

Op zoek naar een BHV cursus in Breda of in de buurt voor uzelf of uw collega’s? Kies voor Safeinspect, op minder dan een uur rijden. We zijn goed bereikbaar en via de A30 bent u zo bij ons. U kunt bij ons terecht voor zowel de basisopleiding BHV als de herhalingscursus. Wilt u liever op een andere locatie in het land de BHV cursus volgen? Geen probleem. Wij verzorgen op verschillende data en plaatsen beide trainingen. Zodra u bent opgeleid tot BHV’er, kunt u in geval van nood levens redden en schade beperken. Hoe mooi klinkt dat?

Wat houdt de BHV cursus in?

Zoals aangegeven, zijn er twee verschillende cursussen: de basisopleiding en de herhaling. De basisopleiding is bedoeld voor degenen die nog niet eerder een BHV cursus gevolgd hebben. Tijdens deze cursus – die in één dag wordt afgerond – komen er verschillende onderdelen aan bod:

  • Het bestrijden van een beginnende brand
  • Levensreddende handelingen
  • Reanimatie, inclusief de AED
  • Ontruiming en evacuatie

Voordat u de basisopleiding volgt, doorloopt u het e-learning programma. Als u de BHV cursus heeft voltooid, ontvangt u een certificaat en een pasje.

Om geoefend te blijven als BHV’er, is het noodzakelijk om jaarlijks op herhaling te komen. U krijgt een opfriscursus. We proberen dit altijd weer op een andere manier te doen dan bij de vorige trainingsdag, zodat er afwisseling is. Aan onze ervaren professionals ligt het niet; zij verzorgen de trainingen met veel enthousiasme en delen graag hun kennis en kunde met u.

BHV cursus voor Breda en omgeving

Voor de BHV cursus in Breda of omgeving bent u van harte welkom bij Safeinspect. Wij verzorgen de cursus het hele jaar door op verschillende data en locaties in de regio. Hieronder kunt u zich direct inschrijven voor de basisopleiding en de herhalingscursus. Ook incompany is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boeiende en aangename lesdag voor al onze werknemers en ook nog met allemaal goede resultaten, dat kan je aan VCAin1dag wel overlaten! Ook de (administratieve) follow-up is uitstekend, zeker een aanrader!

Verhagen Leiden

Onze enthousiaste fanclub