Direct naar content

Heftruck Cursus

“We leren je goed én veilig een heftruck te besturen.”

Geurt

Heftruck gebruik

Ook op zaterdag of in de avond

Ervaren en enthousiaste trainers

Voor Code 95

Goede praktijkervaring

Efficiënt een heftruck certificaat halen kan bij Safeinspect. Of je nu elke dag een heftruck bestuurt of nog nooit op een heftruck hebt gezeten: onze enthousiaste trainers leggen de theorie en praktijk uit zodat je de komende vijf jaar aantoonbaar een heftruck kan en mag besturen.

Wat leer je tijdens de heftruck cursus?

De heftruckcursus is opgedeeld in theorie en praktijk, elk met een examen aan het einde. De cursus start met theorie waarna de opgedane kennis wordt toegepast in de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Theorie:

  • Wet- en regelgeving
  • Mogelijkheden en onmogelijkheden

Praktijk:

  • Demonstratie van de instructeur
  • Handelingen oefenen door cursist
  • Zelfstandig opdrachten uitvoeren

 

Waarom een heftruck cursus?

Een heftruck is onmisbaar in de logistieke keten, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Daarom moet je volgens de Arbowet aan kunnen tonen dat je bevoegd bent om een heftruck te besturen. Met dit heftruck certificaat voldoe je aan de eisen die worden gesteld én maak je de werkomgeving daadwerkelijk veiliger. Met een heftruck cursus van Safeinspect investeer je in veiligheid en professionaliteit in jouw bedrijf.

 

Maatwerk

We geven elke cursist de best mogelijke training. Daarom bieden we onze heftruck training op maat en op locatie aan. Hierdoor oefen je met bekende apparatuur. Bovendien kan je na de cursus direct weer aan het werk. Een cursus op locatie bespaart zo tijd en geld.

 

Ervaren en enthousiaste trainers

Onze instructeurs leren je om op een veilige en verantwoorde manier om te gaan met een heftruck. Zowel de theorie als de praktijk wordt uitvoering doorgenomen. Loop je ergens tegenaan? Dan gaan we daar uitgebreid op in.

 

Certificering

Na het afronden van de cursus ontvang je een digitaal certificaat als bewijs. Dit heftruck certificaat is 5 jaar geldig. Na deze periode volg je weer een heftruck cursus om een nieuw certificaat te halen.

Aankomende cursussen

Locatie:

2 juli 2024
08:00 - 16:00
Vakbekwaamheidscentrum Barneveld B.V.
€ 185.00
Vraag naar onze startdata

Incompany cursus heftruck

  • Bij jou op locatie
  • Geen reistijd voor deelnemers
  • Leren met eigen materialen
  • Persoonlijke aandacht

Vraag een incompany cursus aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons weten welke cursus(sen) Incompany mogen verzorgen