Direct naar content

Incompany cursussen

“Incompany cursussen besparen tijd én geld.”

Geurt

Combinatiecursus met heftruck en hoogwerker

Al bij 6 deelnemers op locatie

Flexibele planning

Altijd 100% maatwerk

Cursus en examen op 1 dag

Altijd de juiste begeleiding

We bieden al onze cursussen ook Incompany aan omdat we bij Safeinspect geloven in kwaliteit en cursussen op maat. De flexibiliteit die een Incompany veiligheidscursus brengt, maakt dat we de juiste begeleiding bieden aan elke cursist. Ongeacht het niveau.

Hulp nodig voor jouw bedrijf?

Karianne

Contact

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Flexibele dagen en tijden

Kunnen de medewerkers overdag niet gemist worden? Met Incompany cursussen worden medewerkers ook in de avonduren of weekenden bijgeschoold, waar veel cursussen op een doordeweekse dag worden aangeboden. Flexibiliteit is een groot voordeel van Incompany veiligheidscursussen. SafeInspect biedt Incompany veiligheidscursussen aan zoals:

  • BHV cursus
  • VCA cursus
  • Heftruck cursus
  • Hoogwerker cursus
  • Leefstijl cursus

Jouw locatie

Cursus op maat

We bieden al onze cursussen Incompany aan. Zo krijgen de cursisten de beste begeleiding, hoogste slagingskans en leren ze het maximale. Voor een veiligheidscursus komen we langs op jou locatie. In de ochtend is er één tot twee uur tijd voor theorie. Vervolgens laten de cursisten de handelingen zien. De cursisten werken met apparatuur waar ze vertrouwd mee zijn én zijn ze niet een hele dag afwezig om een cursus op een externe locatie te volgen.

Man krijgt uitleg over een hoogwerker

Tijdwinst door combinatiecursussen

Onze Incompany cursussen maken het ook mogelijk om verschillende cursussen te combineren. Bijvoorbeeld een combinatie van heftruck, hoogwerker en aanslaan van lasten in één cursus. Dat bespaart veel kostbare uren! Bovendien oefenen ze en leggen ze examen af in hun eigen vertrouwde omgeving. Na de cursus gaan ze direct weer door met hun dagelijkse werkzaamheden.

Combinatiecursus met heftruck en hoogwerker

Hulp nodig voor jouw bedrijf?

Karianne

Vraag een incompany cursus aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons weten welke cursus(sen) Incompany mogen verzorgen

Onze Incompany cursussen

Bekijk onze cursussen