Direct naar content

Waar we je nog meer mee helpen

Service & advies

We helpen je met alles op het gebied van veiligheid. Niet alleen met onze cursussen, maar ook met bijvoorbeeld controles van jouw pand op het gebied van brandveiligheid. Zo zorgen we er samen voor dat jouw medewerkers en klanten veilig hun ding kunnen doen. Bij Safeinspect werken we met korte lijnen en duidelijke communicatie zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Ontruimingsplannen
  • Risico inventarisatie en evaluatie
  • VCA certificering
  • Brandblusmiddelen

Ontruimingsplannen

In het geval van een brand of ander incident waar een evacuatie nodig is, moeten de personen op locatie weten hoe ze naar buiten moeten komen. Een ontruimingsplan met bijbehorende vluchtwegplattegronden is dan ook onmisbaar. Wij zorgen er samen voor dat we alle relevante zaken in kaart brengen.

Risico inventarisatie en evaluatie

Met een RI&E geven we je inzicht in alle arbeidsrisico’s binnen jouw bedrijf. Denk aan fysieke risico’s bij werken met machines of gevaarlijke stoffen, ergonomische risico’s en psychische risico’s als stress en werkdruk. Hiermee stellen we een plan van aanpak op waarmee je als bedrijf aan de slag kan om deze risico’s te beheersen.

Inspectie van persoon in bedrijf

Advies nodig?

Karianne

Contact

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

VCA bedrijfscertificering

Met een VCA bedrijfscertificering kun je als bedrijf aantonen dat je veiligheid voor jouw medewerkers serieus neemt. Safeinspect helpt je hierbij. We gaan een RI&E doen, kijken naar alle processen in het bedrijf op het gebied van veiligheid en geven advies over de VCA persoonscertificering.

Brandblusmiddelen

Je hoopt ze nooit nodig te hebben, maar brandblusmiddelen moet je wel hebben. Bovendien hebben brandblusmiddelen een houdbaarheid en moeten ze gekeurd worden. Hier helpen wij je bij. We keuren jouw brandblusmiddelen, kijken of alles nog in orde is voor de wet- en regelgeving en als het nodig is vervangen we de brandblusmiddelen.

Brandblussers die worden gekeurd