Direct naar content

Hoogwerker cursus

“We leren je in een leuke dag goed én veilig te werken met een hoogwerker.”

Geurt

Hoogwerker in gebruik

Ook op zaterdag of in de avond

Ervaren en enthousiaste trainers

Goede praktijkervaring

Tijdens deze hoogwerker cursus leert de cursist om veilig op hoogte te werken met een hoogwerker. Met theorie en praktijk zorgen onze ervaren en enthousiaste instructeurs dat je veilig en efficiënt een hoogwerker kan bedienen. Zo kan iedereen veilig en Arbo verantwoord aan de slag.

 

Hoe ziet de cursusdag eruit?

De cursus bestaat uit theorie en praktijk en bevat de volgende onderwerpen:

Theorie:

  • Wet- en regelgeving
  • Mogelijkheden en onmogelijkheden

Praktijk:

  • Demonstratie van de instructeur
  • Handelingen oefenen door cursist
  • Zelfstandig opdrachten uitvoeren

 

Waarom een hoogwerker cursus?

Bij werken op hoogte is veiligheid essentieel. De Arbowet stelt dan ook verplichtingen aan werken met hoogwerkers. Zo moet elke medewerker kunnen bewijzen dat hij of zij voldoende is opgeleid en voldoende kennis heeft om met een hoogwerker te werken. Een hoogwerker cursus is niet alleen nodig om aan de wetgeving te voldoen. Veiligheid van de medewerkers is het belangrijkste. Met een goede cursus krijg je de kennis en vaardigheden om zelf veilig met de hoogwerker te werken.

 

Voor elk niveau

De cursus werken met een hoogwerker is zowel voor beginners als ervaren medewerkers geschikt. Het verschil is dat beginners een demonstratie krijgen van de instructeur. Cursisten die de herhalingscursus doen hebben dit niet nodig. Dit maakt dat de groep deelnemers hierdoor gemixt kan zijn.

 

Flexibel en op maat

We geven elke cursist de best mogelijke training. Daarom bieden we onze hoogwerker training op maat en op locatie aan. Hierdoor oefen je met bekende apparatuur. Bovendien kan je na de cursus direct weer aan het werk. Een cursus op locatie bespaart zo tijd en geld.

 

Deskundige instructeurs

Onze instructeurs zijn ervaren en hebben plezier in het doorgeven van hun kennis. Een cursusdag van Safeinspect is daarom interessant én leuk.

 

Certificaat

Heb je de cursus goed afgerond? Dan krijg je een hoogwerker certificaat waarmee je aantoont genoeg kennis en ervaring te hebben om veilig met een hoogwerker om te gaan. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Aankomende cursussen

Locatie:

geen gegevens

Vraag naar onze startdata

Incompany hoogwerker cursus

  • Bij jou op locatie
  • Geen reistijd voor deelnemers
  • Leren met eigen materialen
  • Persoonlijke aandacht
Vraag incompany aan