Direct naar content

Dé betrouwbare en flexibele partner

Over Safeinspect

Safeinspect is een betrouwbare en flexibele partner om de veiligheid binnen jouw bedrijf naar een hoger plan. Dit doen we door het geven van advies en het verzorgen van veiligheidscursussen. We verzorgen veiligheidscursussen zoals VCA, BHV, veilig werken met heftruck, hoogwerker en verreiker.

Een aantal cursussen telt mee voor de nascholingsuren voor Code 95. Onze cursussen bieden we zowel op inschrijving als Incompany aan. En, ook helemaal van deze tijd, onze Leefstijlbooster. Hier leer je gezonder te leven en te letten op jouw voedingspatroon. Deze cursus telt bovendien mee voor Code 95.

Daarnaast geven we advies op veiligheidsgebied zoals RI&E en ontruimingsplannen én keuren we brandblusmiddelen. Onze hoofdvestiging is in Lunteren, maar we bieden onze cursussen door het hele land aan.

Geurt

Wierian

Hulp nodig voor jouw bedrijf?

Karianne

Dit maakt ons uniek

Onze flexibiliteit, snelheid van handelen, duidelijke communicatie en zeker ons maatwerk maakt ons uniek. Bij ons volg je naast doordeweekse dagen ook op zaterdagen en in de avonden cursussen. Moet er snel een cursus of keuring plaatsvinden? Dan lossen we dit op korte termijn voor je op. En dat alles met een duidelijke communicatie zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bij ons is een veiligheidscursus niet alleen het afvinken van een hokje; het moet écht bijdragen aan de werkveiligheid binnen de onderneming. Elke dag gebeuren er bedrijfsongevallen en helaas regelmatig met dodelijke afloop. Ons doel is dan ook om bij te dragen aan het voorkomen van  bedrijfsongevallen. Dit merk je ook aan onze docenten, die met enthousiasme en een vleugje humor elke cursist goed voorbereiden op de praktijk.

Onze geschiedenis

Jaar 2005Start SafeInspect

Safeinspect begon als een bedrijf dat zich richtte op brandveiligheid bij bedrijven, met name bouwplantoetsing. Dit is dan ook de oorsprong van de naam Safeinspect.

Jaar 2005Eerste BHV cursus

Bedrijven waar we brandveiligheid controleerden, hadden ook andere vragen over veiligheid. Bijvoorbeeld over BHV, aangezien elk bedrijf een persoon moet hebben die elk jaar weer een cursus hiervoor volgt. Gezien de eerdere ervaring van Geurt Speijers was het geen probleem om dit op te pakken en dus ook aan die vraag te voldoen.

Jaar 2006Locatie Kauwenhoven

In 2006 zijn we verhuisd naar onze eigen locatie waar we een kantoor hadden en ruimte kregen voor het verzorgen van onze BHV cursussen. Hier zijn we ook begonnen met het aanbieden van VCA cursussen.

Kantoorgebouw Kauwenhoven

Jaar 2006Eerste VCA cursus

Met onze eigen locatie was er ook ruimte voor het aanbieden van meer cursussen rondom veiligheid. En als je het over veiligheid op de werkvloer hebt, dan heb je het over VCA. Inmiddels is dit een van de populairste cursussen in ons aanbod.

Jaar 2009Start Code 95 cursussen

Met het aanbieden van BHV en VCA cursussen kwam steeds vaker de vraag of dit ook kon meetellen voor Code 95 nascholing. Omdat onze cursisten vaak ook geheel of ten dele chauffeur zijn, snijdt het mes aan twee kanten als de gevolgde cursus ook mee telt voor de nascholingsuren. Wij hebben een aantal cursussen door CBR CCV laten certificeren zodat wij een gevarieerd aanbod kunnen bieden van Code 95 cursussen.

Jaar 2010Verhuisd naar de Stroet

Voor meer cursussen was meer ruimte nodig. Daarom zijn we in 2010 verhuisd naar locatie De Stroet, in de buurt en dus weer in Lunteren.

Kantoorgebouw De Stroet

Jaar 2020Onze huidige locatie

Door gestage groei gingen we weer op zoek naar een  locatie met meer ruimte. En die vonden we in de buurt van onze vorige twee locaties, namelijk op hetzelfde bedrijventerrein. In dit gloednieuwe eigen pand hebben we met 400m2 meer ruimte.

Jaar 2020Start met gezonde leefstijltrainingen

Gezondheid kreeg een andere lading tijdens de Covid-19 pandemie. Daarom zijn we begonnen met het aanbieden van cursussen om duidelijke handvatten te bieden die cursisten kunnen gebruiken voor het verbeteren van hun gezondheid. Zeker ook voor beroepschauffeurs die toch een veelal zittend beroep hebben is dit een zinvolle en smakelijke manier om 7 nascholingsuren voor Code 95 te verzamelen.

Jaar 2024Uitbreiding vloeroppervlakte

Met het oog op de gestage groei van het aantal cursisten hebben we de kans aangegrepen de bovenverdieping van de buren erbij te huren, een prachtige ruimte van 200m2.

Cursusruimte Safeinspect
01 09

Ons team

Geurt

Eigenaar/Trainer

Karianne

Officemanager

Hillie

Ondersteuning kantoor

Wierian

Trainer Gezonde Leefstijl

Armand

Trainer BHV

Erik

Trainer VCA, BHV, Code 95

Ingeborg

Trainer BHV

Marion

Trainer BHV

Sjef

Trainer BHV

Arjen

Trainer VCA

Ruud

Trainer BHV