Over ons

Safeinspect BV verzorgt al ruim vijftien jaar VCA-, BHV- en andere veiligheidscursussen en examens op onze locatie in Lunteren. Sinds 2020 is ons aanbod uitgebreid met de Gezonde Leefstijltrainingen. Uiteraard komen wij ook graag naar uw organisatie toe; dit is mogelijk bij zes cursisten of meer.

Er staan altijd op korte termijn cursussen gepland. U kunt dus zo aanschuiven bij onze dagcursussen. Hierbij volgt u in slechts één dag de opleiding en legt u na afloop het examen af. Het is ook mogelijk om cursussen over meerdere dagen en/of avonden te verspreiden.

Wilt u uw VCA-, BHV- of Heftruck-certificaat halen? Wilt u uw werknemer opgeven voor een van onze cursussen? Wilt u een offerte voor een training InCompany? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder!

Onze geschiedenis

Safeinspect BV is in 2005 gestart als bedrijf dat zich richtte op brandveiligheid, in het bijzonder bouwplantoetsing.

Al vrij snel kwam de vraag uit het bedrijfsleven of wij ook BHV trainingen konden verzorgen. Wij zijn die uitdaging aangegaan en inmiddels mogen wij vele bedrijven, instellingen en scholen tot onze vaste opdrachtgevers rekenen.

Wij leveren doorgaans een compleet pakket wat begint met een goed ontruimingsplan toegesneden op de omstandigheden van de opdrachtgever. Ook wordt door Safeinspect BV een compleet pakket hulpmiddelen voor de BHV geleverd, van verbanddozen tot en met de AED.

Ook leefstijl, veilig werken met de vorkheftruck, hoogwerker etc. zitten in ons aanbod. Uiteraard is dit mogelijk met Code-95.

In 2006 is Safeinspect BV begonnen met het verzorgen van VCA cursussen onder de noemer VCAin1dag.nl.   VCAin1dag.nl is inmiddels een begrip geworden. Gekopieerd, maar nooit geëvenaard!

We zijn erg trots op ons super hoge slagingspercentage. Dat is niet onze doelstelling, want dat blijft deelnemers bewust maken van risico`s en hoe die te beheersen.

Ons team

Over ons

Armand van der Gun

Trainer BHV en EHBO

Over ons

Egbert van Ginkel

Veiligheidskundige

Over ons

Erik Pels

Trainer BHV en EHBO

Over ons

Geurt Speijers

Eigenaar en Trainer VCA en BHV

Over ons

Hillie Speijers

Ondersteuning kantoor

Over ons

Ingeborg Bax

Trainer EHBO

Over ons

Jesse van Dijk

Trainer Gezonde Leefstijl

Over ons

Karianne van Stempvoort

Officemanager

Over ons

Marion Stalpers

Trainer EHBO

Over ons

Sjef Stalpers

Trainer BHV

Over ons

Wierian Speijers

Trainer Gezonde Leefstijl

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub