Direct naar content

Leefstijl Booster

“Geef jouw leefstijl een boost!”

Wierian

Man wordt opgemeten

Ook op zaterdag of in de avond

Gezonder leven

Ervaren en enthousiaste trainers

Gezonde lunch inbegrepen op onze locaties

De Leefstijl Booster cursus helpt je op een leuke, maar niet belerende manier fit te worden en te blijven. Je krijgt inzicht hoe je gezond blijft, ondanks dat je veel zit. Want jouw levensstijl en voeding hebben invloed op jouw gezondheid en werkzaamheden. Tijdens deze cursus krijg je persoonlijke tips om met kleine stappen jouw leefstijl zo nodig te verbeteren. De cursusdag geeft antwoord op vragen over het thema gezonde leefstijl en laat zien dat gezond leven dus ook best leuk kan zijn en je prima ook lekkere hapjes tot je kunt nemen.

Of het nu achter je bureau is of achter het stuur, we zitten steeds meer. Dan kan het lastig zijn om gezond te blijven. Dit heeft niet alleen consequenties voor je lichamelijke gezondheid, maar ook voor je mentale gezondheid. Ook voor werkgevers is het belangrijk om hun medewerkers te helpen gezond(er) te leven.

 

Wat ga je leren?

Voordat je jouw leefstijl kan verbeteren, is het belangrijk om te weten hoe je er nu voor staat. Dit brengen we in kaart tijdens de “APK” waar onder andere spiermassa, vetpercentage en BMI aan bod komen. Uit deze “APK” krijg je inzicht in de verbeterpunten die je nodig hebt om jouw leefstijl een boost te geven.

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. We kijken samen of en hoe we jouw eetpatroon waar nodig kunnen verbeteren en onderhouden. Daarnaast behandelen we de invloed van onder andere stress, bloedsuikers, alcohol, roken en drugs op onze gezondheid.

Aankomende cursussen

Locatie:

Vraag naar onze startdata

Incompany cursus Leefstijl Booster

  • Bij jou op locatie
  • Geen reistijd voor deelnemers
  • Leren met eigen materialen
  • Persoonlijke aandacht

Vraag een incompany cursus aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons weten welke cursus(sen) Incompany mogen verzorgen

Locaties

  • Lunteren

Vragen over de Leefstijl Booster