BHV cursus Zwolle

Op zoek naar een BHV cursus in Zwolle of in de buurt voor uzelf of uw collega’s? Kies voor Safeinspect, op minder dan een 45 minuten rijden. We zijn goed bereikbaar en via de A30 bent u zo bij ons. U kunt bij ons terecht voor zowel de basisopleiding BHV als de herhalingscursus. Wilt u liever op een andere locatie in het land de BHV cursus volgen? Geen probleem. Wij verzorgen op verschillende data en plaatsen beide trainingen. Zodra u bent opgeleid tot BHV’er, kunt u in geval van nood levens redden en schade beperken. Hoe mooi klinkt dat?

Wat houdt de BHV cursus in?

Zoals aangegeven, zijn er twee verschillende cursussen: de basisopleiding en de herhaling. De basisopleiding is bedoeld voor degenen die nog niet eerder een BHV cursus gevolgd hebben. Tijdens deze cursus – die in één dag wordt afgerond – komen er verschillende onderdelen aan bod:

  • Het bestrijden van een beginnende brand
  • Levensreddende handelingen
  • Reanimatie, inclusief de AED
  • Ontruiming en evacuatie

Voordat u de basisopleiding volgt, doorloopt u het e-learning programma. Als u de BHV cursus heeft voltooid, ontvangt u een certificaat en een pasje.

Om geoefend te blijven als BHV’er, is het noodzakelijk om jaarlijks op herhaling te komen. U krijgt een opfriscursus. We proberen dit altijd weer op een andere manier te doen dan bij de vorige trainingsdag, zodat er afwisseling is. Aan onze ervaren professionals ligt het niet; zij verzorgen de trainingen met veel enthousiasme en delen graag hun kennis en kunde met u.

Voor zowel de basisopleiding als herhaling geldt dat de uren meetellen voor Code 95.

BHV cursus voor Zwolle en omgeving

Voor de BHV cursus in Zwolle of omgeving bent u van harte welkom bij Safeinspect. Wij verzorgen de cursus het hele jaar door op verschillende data en locaties in de regio. Hieronder kunt u zich direct inschrijven voor de basisopleiding en de herhalingscursus. Ook incompany is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

Het was een leuke, leerzame en informatieve gezonde leefstijl cursus met regelmatig opdrachten die het leuk maakten. De uitleg was duidelijk en het programma bood veel afwisseling. Er was veel interactie met de cursisten. We werden overal goed bij betrokken en vragen werden goed beantwoord. Erg spontane trainers die elkaar heel soepel afwisselen. De lunch was ook goed geregeld. Dik tevreden! Echt een aanrader.

Van Vlastuin Agro

Onze enthousiaste fanclub