Brandblusmiddelen

Safeinspect geeft u graag advies over de aanschaf van brandblusmiddelen. Waar moeten ze hangen en hoeveel? Uiteraard leveren en onderhouden wij desgewenst jaarlijks uw blusmiddelen.

Bij Safeinspect;

  • worden uitsluitend de beste kwaliteit brandblussers en brandslanghaspels geleverd,
  • is de jaarlijks verplichte keuring van blusmiddelen in vertrouwde handen,
  • wordt een staffeltarief gehanteerd: bij grotere aantallen wordt het nog aantrekkelijker. Ook toepasbaar bij meerdere vestigingen,
  • hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven.

Brandblusmiddelen onderhouden en keuren

Wanneer u brandblusmiddelen heeft hangen in een professionele- of openbare ruimte, dienen deze met regelmaat gekeurd te worden. Het keuren van blussers, haspels en dergelijke wordt gedaan door professionals met ruime ervaring en kennis op het gebied van brandblusmiddelen.

Onderhoud en keuren van brandblussers moet volgens de wet ééns in de twee jaar plaatsvinden. Brandslanghaspels moeten echter wel elk jaar gekeurd worden. Daarnaast stellen veel verzekeringen de eis dat brandblusmiddelen jaarlijks onderhouden en gekeurd worden. Kom niet voor verrassingen te staan en ga uw brandverzekering na om de minimale controleperiode te achterhalen.

Safeinspect levert ook uw nieuwe brandblusmiddelen en zorgt er voor dat uw pand voldoet aan de huidige wetgeving.

Wij ontzorgen u graag wanneer het gaat om het onderhouden en keuren van brandblusmiddelen. Onze professionals maken graag een afspraak om bij u langs te komen en u te verzekeren van een (brand)veilige werkomgeving.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub