Cursussen InCompany

Flexibel, snel, hoge kwaliteit en vooral úw tevredenheid. Dat is wat we bij Safeinspect belangrijk vinden als het gaat om een VCA-, BHV-, Heftruck- of Leefstijl cursus voor uw bedrijf. Natuurlijk kunt u uw medewerkers inschrijven voor een cursus die gepland staat, maar het is ook mogelijk om een training InCompany te laten verzorgen. Dit geldt voor zowel de cursussen VCA als voor de overige cursussen binnen ons aanbod. Uiteraard kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen de uren meetellen voor de Code 95.

Wanneer cursus InCompany?

Vanaf zes cursisten verzorgen wij de betreffende cursus op uw of onze locatie. Dat kan op één dag, met aansluitend voor een VCA cursus het examen. Kunt u uw mensen echter geen hele dag missen? Dan kunnen wij de cursus op een middag en avond verzorgen, of op 2 avonden. Indien gewenst geven wij de cursus ook op zaterdag. In overleg is bijna alles mogelijk.

Waarom een cursus InCompany?

Een training In Company is altijd maatwerk. Op deze manier laten wij de cursus perfect aansluiten bij uw wensen. Graag maken wij een offerte op maat voor de cursus bij uw organisatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we kijken wat het beste past bij uw bedrijf en hoe wij u verder kunnen helpen.

 

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub