Heftruck

Haal uw heftruckcertificaat in één dag bij Safeinspect. Onze ervaren en gecertificeerde professionals verzorgen deze opleiding op onze maar ook op uw locatie.

Veiligheid op de werkvloer is van groot belang voor zowel werkgever als werknemer. De veiligheidstrainingen van Safeinspect leren u veilig om te gaan met een vorkheftruck, een hoogwerker, een hijsinstallatie etc.

Heftruck cursus

Heftruckcursus volgen bij safeinspect?

Iedereen die met een heftruck werkt of dat van plan is moet geschoold zijn. Dit om aan te tonen dat de beoogde bestuurder gekwalificeerd en bevoegd is om een heftruck te besturen. Bij de heftruckcursus van Safeinspect wordt door middel van een theorie en praktijkgedeelte de vereiste kennis en kunde bijgebracht welke beiden getoetst worden met een examen moment. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat uw personeel of uzelf verantwoord en op een veilige manier aan het werk kan.

Wanneer het heftruckcertificaat behaald is mag de bestuurder de komende 5 jaar een heftruck besturen. Na 5 jaar moet de bestuurder opnieuw laten zien dat hij/zij beschikt over de juiste kennis en vaardigheden in een herhalingscursus.

Een heftruck cursus bij Safeinspect is altijd maatwerk. Wij streven er naar dat onze cursussen perfect aansluiten bij uw wensen. Graag maken wij een offerte op maat voor een heftruckcursus bij uw organisatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we kijken wat het beste past bij uw bedrijf en hoe wij u verder kunnen helpen.

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

Boeiende en aangename lesdag voor al onze werknemers en ook nog met allemaal goede resultaten, dat kan je aan VCAin1dag wel overlaten! Ook de (administratieve) follow-up is uitstekend, zeker een aanrader!

Verhagen Leiden

Onze enthousiaste fanclub