BHV cursus Amersfoort

Bent u op zoek naar een BHV cursus in Amersfoort of omgeving? Dan bent u bij Safeinspect aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een BHV cursus – als u er nog nooit één gevolgd heeft – en voor de jaarlijkse herhalingscursus. Beide cursussen duren slechts één dag en na het succesvol voltooien van de cursus bent u goed opgeleid om in crisissituaties levens te redden en schade te beperken. De Arbowet verplicht bedrijven om één of meerdere BHV’ers ‘in huis’ te hebben, afhankelijk van de grootte van het personeel.

Wat houdt de BHV cursus in?

De BHV cursus voor Amersfoort omvat verschillende onderdelen:

  • Levensreddende handelingen met onder andere het verlenen van eerste hulp, het toepassen van stabiele zijligging en het reanimeren met AED.
  • Brand met daarin onder andere het leren blussen van verschillende soorten beginnende branden met kleine blusmiddelen.
  • Ontruiming, waarbij u leert hoe u dit in goede banen leidt.
  • Communicatie, zowel intern als extern.

De kennis en vaardigheden die u opdoet tijdens de BHV cursus, verzekert u ervan dat u direct kunt handelen bij calamiteiten, zoals een brand in het gebouw of als een collega een hartstilstand krijgt. Zo kunnen uw collega’s altijd op u terugvallen als dat nodig is.

Basisopleiding en herhaling

Wanneer u nog geen BHV’er bent, volgt u de basisopleiding bij ervaren professionals die enthousiast hun kennis en ervaring delen. De opleiding volgt u in één dag met vooraf e-learning die u thuis of op het werk doorloopt. Na afloop ontvangt u het certificaat en een pasje, waarop u zich officieel BHV’er mag noemen.

Tijdens de jaarlijkse herhalingscursus worden de kennis en vaardigheden uit de basisopleiding opgefrist. Dit is verplicht om uw BHV-certificaat te behouden. Ook deze cursus duurt één dag.

BHV cursus voor Amersfoort en omgeving

Als u voor uzelf en / of collega’s op zoek bent naar een BHV cursus in Amersfoort of omgeving, dan bieden wij uitkomst. De cursus wordt het hele jaar door op verschillende data en locaties in de regio verzorgd. Hieronder kunt u zich direct inschrijven voor de basisopleiding en de herhalingscursus. Wilt u de cursus bij u op locatie verzorgd hebben, neem dan contact met ons op.

Boeiende en aangename lesdag voor al onze werknemers en ook nog met allemaal goede resultaten, dat kan je aan VCAin1dag wel overlaten! Ook de (administratieve) follow-up is uitstekend, zeker een aanrader!

Verhagen Leiden

Onze enthousiaste fanclub