Leefstijl

Hoe doet u het? Hoe blijft u fit, terwijl u dag in dag uit achter het stuur of uw bureau zit? Bent u tevreden over uw conditie en gezondheid? Bent u benieuwd hoe makkelijk het is om lekker te eten en toch fit te blijven? De trainingsdag geeft antwoord op vragen over het thema gezonde leefstijl. Binnen de training wordt stilgestaan bij het belang van een goede fysieke- en mentale gezondheid en het effect daarvan op uw leven zakelijk en privé.

Deze cursusdag brengt u op een interactieve, gezellige manier vaardigheden bij die u diréct in de praktijk kunt brengen.

Kijk ook eens op www.fitdewegop.nl !

Wat is de leefstijltraining?

Safeinspect geeft cursussen en trainingen op het gebied van welzijn en veiligheid. Belangrijk onderdeel van onze training is een gezonde leefstijl. We geven praktische tips die de deelnemers direct in praktijk kunnen brengen.

Ons doel is om deelnemers te activeren en motiveren een gezonde leefstijl aan te nemen. Met onze trainingen willen we de veiligheid, gezondheid en het welzijn van deelnemers bevorderen en vergroten.

Onze gedreven trainers delen graag hun kennis en ervaring. Samen met partners verzorgen we een volledig aanbod. We creëren bewustwording over onderwerpen zoals sport, zitten, slapen en voeding.

Voor beroepschauffeurs; deze training is gecertificeerd door het CBR en daardoor geschikt als code 95-nascholing. Verplichte onderdelen zoals beweging, zitten, slapen, stress en voeding zijn opgenomen in onze laagdrempelige trainingen. Aan het eind van de informatieve trainingsdag hoeven de deelnemers géén examen te doen, maar zij ontvangen wel 7 punten voor code 95.

Werkgevers zijn verzekerd van een succesvolle nascholingsdag voor hun medewerkers en deelnemers kunnen direct aan de slag met de praktische tips.

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

Boeiende en aangename lesdag voor al onze werknemers en ook nog met allemaal goede resultaten, dat kan je aan VCAin1dag wel overlaten! Ook de (administratieve) follow-up is uitstekend, zeker een aanrader!

Verhagen Leiden

Onze enthousiaste fanclub