Direct naar content

Veilige Vorkheftrucktraining op Locatie met Safe Inspect

Alle trainingen om jullie bedrijf verder te helpen

Van alle gemakken voorzien

Dankzij de professionele training van Geurt van Safe Inspect hebben de medewerkers van EeStairs nu een dieper begrip van vorkheftruckveiligheid en operationele beste praktijken. Dit heeft geresulteerd in een vermindering van het aantal ongevallen en een toename van de algehele efficiëntie van het bedrijf. Bovendien waardeert het management van EeStairs de flexibiliteit en klantgerichtheid van Safe Inspect, waardoor de training op maat kon worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

01 05

De SafeInspect aanpak

01 03

Het bedrijf had behoefte aan een uitgebreide vorkheftrucktraining voor zijn medewerkers, maar wilde de operationele impact minimaliseren. Het was cruciaal dat de training ter plaatse kon worden uitgevoerd, zodat het werk niet onderbroken zou worden.

Na grondig onderzoek koos EeStairs voor Safe Inspect, een gerenommeerde aanbieder van veiligheidstrainingen, waaronder gespecialiseerde vorkheftrucktrainingen. De keuze voor Safe Inspect werd versterkt door de mogelijkheid van on-site training, waardoor de medewerkers in hun eigen werkomgeving konden worden getraind.

Geurt

Wierian

Ook zo’n ervaring als EeStairs beleven? Vraag gelijk een offerte aan!

Karianne

Vraag een incompany cursus aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons weten welke cursus(sen) Incompany mogen verzorgen