VCA

VCAin1dag.nl is een initiatief van Safeinspect. Wij verzorgen alle VCA cursussen: VCA basis, VCA VOL voor leidinggevenden en VIL VCU voor intercedenten. Er staan altijd op korte termijn cursussen gepland. U kunt dus zo aanschuiven bij onze dagcursus waarbij u in slechts één dag de opleiding volgt en het examen aflegt.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Bij ons slaagt 98% van de deelnemers direct! Een percentage waar we trots op zijn. Natuurlijk kunnen de uren meetellen voor de Code 95.

 

VCA bij Safeinspect | VCAin1dag.nl

Bij Safeinspect zijn er altijd mogelijkheden om op korte termijn uw VCA examen af te leggen. De VCA examens worden in principe altijd aansluitend aan de dagcursus VCA gepland – dezelfde dag dus.

Onze dagcursussen starten om 7.45 uur en duren tot 16.00 uur. Tussendoor verzorgen wij een lunch. Aan het eind van de dag, rond 16.00 uur, volgt gelijk het examen. Wij verzorgen tevens Incompany cursussen, waarbij afwijkende cursustijden mogelijk zijn, bijvoorbeeld 14.00 uur starten en om 21.00 uur examen.

Doordat de VCA cursus en examen op één dag plaatsvinden, is de slagingskans groot. De informatie van de cursus ligt dan immers nog vers in het geheugen en kan gelijk worden gereproduceerd voor het examen VCA.

Op de dagcursus zelf neemt een ervaren instructeur alle lesstof die u moet weten voor het examen met u door. Maar wilt u zichzelf optimaal voorbereiden op het examen, dan is het verstandig om thuis alvast een proefexamen te maken. Een proefexamen maken vormt de ultieme VCA examen training.

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

Boeiende en aangename lesdag voor al onze werknemers en ook nog met allemaal goede resultaten, dat kan je aan VCAin1dag wel overlaten! Ook de (administratieve) follow-up is uitstekend, zeker een aanrader!

Verhagen Leiden

Onze enthousiaste fanclub